**Να μην ξεχάσω


**..να θέλω...

...γεμάτο μπωλ.Γεμάτη ζωή.Γεμάτη μέρα.Γεμάτη, σταλακτένια στιγμή.Και ένα στόμα , μόνιμα ανοικτό. Σαν χρυσόψαρο, σαν κομμάτι παζλ, σαν ουρίτσα τρωκτικού, σαν κοιλίτσα μωρού. Μάτι ηλιαχτίδα , σφύριγμα που να κολυμπά δίπλα σε όλα τα δελφίνια και οσμή που να δένει όλα τα κορδόνια του δάσους. Για να μη χάσω ποτέ ποτέ ό,τι μπορώ να ζήσω.

...την απόλυτη ευτυχία.Σε άπειρες , ευχάριστες γεύσεις. Όσο δάκρυ χρειαστεί. Για να ανέβει το ασανσέρ και να σβήσει το άπειρο, που μόνο καθυστερεί και θολώνει,στέκει και περιμένει. Την ευτυχία. Στο σχήμα του σώματός μου. Για να χωρέσω και να είμαι άνετα και να την καταλάβω.

...βρεγμένα αστέρια. ‘Ωστε όταν πια ενώσω αυτό το σύμπαν , το μικρό , δικό μου σύμπαν , το βραχυκύκλωμα να είναι τόσο ισχυρό που να γεννηθούν μύριες πυγολαμπίδες με μιάς.

**...να ευχαριστήσω...

Για όσα μου θυμίζεις σε ευχαριστώ. Για όσα σε ευχαρίστησα, σε ευχαριστώ ξανά. Για όσα πόνεσαν , δεν θυμάμαι. Για όσα λάτρεψα, δεν αναπολώ. Για όσα έζησα , αναπνέω. Για όσα έγινα, χαμογελώ. Για όσα ήσουν , θα είσαι. Για όσα θα’ρθουν , δεν ξέρω. Για όσα δεν ξέρω, δεν φοβάμαι.Για όσα φοβάμαι, ελπίζω. Για όσα ελπίζω, ανυπομονώ. Για όσα ανυπομονώ , ονειρεύομαι. Για όσα ονειρεύομαι , υπάρχω. Για όσα υπάρχω , σ’ευχαριστώ.

**...να χαμογελάσω και σήμερα.

9 σχόλια

Make A Comment

top